AnyaApaGyerekek - 55.000 aláírás

Kategória: Cikkek, írások Megjelent: 2017. június 11. vasárnap

A CitizenGO leadta az AnyaApaGyerekek európai polgári kezdeményezés Magyarországon összegyűjtött aláírásait a Nemzeti Választási Irodában. Itthon nagyjából 55 000 ember csatlakozott a családvédő kezdeményezéshez, Európában pedig több mint 1 millióan! A szükséges minimum határt 7 ország helyett 14 országban léptük át, így Magyarország mellett Bulgária, Horvátország, Ciprus, Finnország, Görögország, Franciaország, Németország, Lettország, Litvánia, Lengyelország, Románia, Szlovénia és Szlovákia is teljesítette ezt a feltételt.

A magyar szervezőcsapathoz a házasság és a család védelmében közel 16 000 online és 39 000 papír alapú támogató nyilatkozat jutott el, Kisvárdától Mosonmagyaróvárig, Csepeltől Mórahalomig, az egész országból érkeztek a kitöltött ívek, de még Hawairól is kaptunk magyar aláírásokat. Messzire ment a híre kezdeményezésünknek!
"Az AnyaApaGyerekek szervezői nevében, a kezdeményezés polgári bizottságának elnökeként köszönöm szépen támogatását, aláírását és mindazokat a lépéseket, amiket a kezdeményezés sikere érdekében az elmúlt másfél évben tett a házasság és a család védelmében. Egy óriási Európán átívelő összefogás eredménye ez az 1 millió aláírás, aminek mindannyian részesei vagyunk.
Üdvözlettel:
Frivaldszky Edit
AnyaApaGyerekek európai polgári kezdeményezés
polgári bizottságának elnöke"

You have no rights to post comments