Vassula véleménye a "Nagy Figyelmeztetés" üzenetekről

Kategória: Cikkek, írások Megjelent: 2013. március 26. kedd

Két figyelmeztető levél az interneten terjedő 'Maria Divine Mercy' ('Isteni Irgalmasság Máriája') üzeneteivel kapcsolatban. Az első levél John Abberton atyától, a második Vassulától származik.

 

"Néhányan, akiket megérintettek a 'Maria Divine Mercy' nevű hamis misztikus írásai, most megkérdőjelezik az IÉI üzeneteket.  Közülük egyesek azt hiszik, hogy a pápa hamis. Remélem, Vassula alábbi szavai tisztázzák a helyzetet. Tőlem nem akarták hallani – most hallhatják Vassulától. Senkit sem várunk az IÉI zarándoklatra, aki azt hiszi, hogy a pápa hamis. Ezt ugyancsak Vassula mondja. 
Kérjük azokat, akik kapcsolatban állnak az imacsoportjainkkal, hogy osszák meg ezt a levelet, különösen, ha ismernek olyanokat, akik ezeket a hamis üzeneteket olvassák.

John Abberton atya"

*

"Rendben. Ezek az emberek a szenzációra éhesek, és az eljövendő eseményekre kíváncsiak, semmi többre. Ezt szenzációhajhászásnak hívják. Itt Los Angelesben van egy hölgy, aki pontosan emiatt vitatkozott Clair Mansourral. Még azt is mondta Clairnek, hogy a Szentlelket káromolja, amikor ő azt mondta neki, hogy ez az asszony egy hamis próféta, kiváltképp abban, amit üzenetében a pápáról állít. Azt mondtam Clairnek: „hagyd, majd egy nap felébred.” Két nap múlva visszahívta ez a hölgy, és azt mondta, hogy tévedett és hogy ez a pápa nagyon szentéletű.

 

Az IÉI tagjainak abba kellene hagyni a hamis üzenetek olvasását. Maria Divine Mercy az alábbi üzenetekből vesz részeket: Garabandal, Don Gobbi, Fausztina nővér és az IÉI, hogy ezekből megalkossa a saját „üzeneteit.” Ami a jóslatait illeti, évekkel azután adta közre, mint ahogy én már leírtam az IÉI üzenetekben. 2010-ben kezdte a működését. A meteorokkal kapcsolatos elméletét az IÉI 2006-os imájából vette, meg azokból a cikkekből, amelyeket jóval 2010 előtt írtam.

 

Könnyen látható a hamissága a maga választotta névből: Maria Divine Mercy (Isteni Irgalmasság Máriája). Hűha! Jézus tiszteletben tartja a keresztelési nevet, mivel a keresztség az egyház egyik Szentsége. A második: hogy ez a pápa egy antikrisztus és egy hamis pápa. Hát nem látták ez alatt a pár nap alatt, hogy milyen ember is ő? Harmadszor: én találkoztam vele még Argentínában, és egy rendkívül kedves, egyszerű, őszinte és alázatos ember. Látni fogjátok majd, milyen nagyszerű dolgok kerülnek ki a keze alól, és nem lennék meglepve, ha megvalósítaná a Húsvét dátumának egyesítését.

A legtöbb ember jeleket, eseményeket és hasonló izgalmakat keres. Ahelyett, hogy magukba tekintenének, és arra, hogy mit hordoznak. Amikor egy nap találkoznak az Úrral, mit fognak felajánlani neki? Üres kezeiket? Ha azt mondják, hogy ő imákat ajánl stb., miért is ne tenné? Különben sokkal könnyebb lenne leleplezni.

Mégis azt mondom azoknak, akik szeretik ezeket az üzeneteket, hogy nyugodtan kövessenek egy hamis prófétát. Amikor viszont majd azt látják, hogy tévedtek a pápával kapcsolatban, nem hinném, hogy vissza kellene jönniük az IÉI-hez, mert az IÉI nem formálta át őket – valószínűleg csak azért olvasták, hogy próféciákat keressenek, ahelyett hogy szívüket akarták volna megváltoztatni. Ez azt jelenti, hogy ők soha nem értékelték eléggé Jézus tanításait, és azt a bensőséges szeretetet, amit nekünk ad.

 

Levelem továbbítható bárkinek, akinek szeretnék.

Krisztusban,

Vassula"

 

A fentieket szeretnénk még kiegészíteni egy IÉI üzenettel, amely a magánkinyilatkoztatások megkülönböztetésről szól http://www.tlig.org/hu/humsg/hum291.html és Vassula alábbi rövid tanításával http://ichtys.hu/index.php/filmek/9-vassula-tanacsa

 

Szeretettel Krisztusban:

Magyarországi IÉI Evangelizáció

You have no rights to post comments