Regina Collins nővér levele az oltásról

Kategória: Cikkek, írások Megjelent: 2021. január 04. hétfő

Kedves testvérek az Úrban!
Ne vegyétek figyelembe azokat az emaileket, melyekben az áll, hogy nem szabad beoltatnotok magatokat, mert az oltás megmérgez benneteket. Angliában ezrek kapták meg az oltást, és még mindig életben vannak. Én is meg fogom kapni az oltást, és egy barátomat, Josephine nővért is beoltották és nem halt meg. Ez az üzenet egy bizonyos Amerikában élő John Learytől származik, aki azt állítja, hogy Jézustól kapta az üzeneteket.  Egy katolikus teológus - név szerint Ronald L. Conte Jr. - tanulmányozta az üzeneteket, és azt mondta, hogy nem Jézustól származnak. Magyarországon az emberek terjesztik őket.

Nem jó akadályozni az embereket abban, hogy megkapják az oltásokat. Olvastam John Leary üzeneteit, és egyet értek abban, hogy nem Istentől vannak. Ő megjövendölte, hogy Szent II. János Pál Pápa után a következő pápa maga lesz az antikrisztus. Ez a prófécia nem valósult meg. Benedek Pápa, jó ember, és most visszavonult. John Leary átvett más próféciákat és hozzáadta a sajátjait.
Még ha minden nap kéritek Jézus Vérének oltalmát, akkor is be kell tartanotok a korlátozásokat és meg kell kapnotok az oltást, hiszen lehetséges, hogy annak ellenére, hogy ti tünetmentesek vagytok, magatokban hordozzátok a vírust. figyelnetek kell egymásra, és jó példát kell adnotok egymásnak.
Boldog és egészséges Új Évet kívánok nektek.
Regina nővér