Bolt nyílik Iványi Gáborék munkájának támogatására

Kategória: Cikkek, írások Megjelent: 2020. szeptember 27. vasárnap

Bolt nyílik a II. kerületben Iványi Gábor egyházának támogatására – jelentette be Facebook-oldalán a kerület polgármestere, Őrsi Gergely, aki azt is írta, az Oltalom Karitatív Egyesülethez szombaton fertőtlenítőszereket juttattak el.

Egy ilyen bolt lényege, hogy használt, jó minőségű, de a családunkban már nem alkalmazott eszközöket adományként eljuttatjuk ide, ahol az eredeti ár töredékéért mások is hozzáférnek. A rendszer pedig az így keletkezett bevételekből működik. Az adományboltok esélyt teremtenek a munkaerőpiacról kiszorultak foglalkoztatására, miközben olcsó vásárlási lehetőséggel segítenek a rászorulóknak – fogalmaz bejegyzésében Őrsi Gergely, hozzátéve, büszke arra, hogy a II. kerületben egy olyan közösség él, amely rendszeresen segít a nehezebb sorban élőkön is.  Ezért keresik más, kevésbé tehetős településekkel a kapcsolatot, és ezért működnek együtt olyan nagy múltú intézményekkel, mint Iványi Gábor és az egyesület.
"Ezért szeretnénk továbblépni ebben. Úgy érezzük, hogy egy adománybolt működtetése természetes következő lépése elkötelezettségünknek és együttműködésünknek. Biztosak vagyunk benne, hogy megfelelő helyet fogunk találni a charity shopnak, és sokan segíthetünk sokaknak!" – írja a polgármester.
(index.hu)

You have no rights to post comments