Isten, járvány, bálványok...

Kategória: Cikkek, írások Megjelent: 2020. május 13. szerda

A pankrátor legenda Terry Gene Bollea, ismertebb nevén Hulk Hogan úgy véli, hogy Isten a COVID-19-et használja arra, hogy elvegye tőlünk mindazt, amit Helyette imádunk. Míg az országok nagy része leállt és vár, lakosságát otthon maradásra szólította fel, míg sokakat karanténba helyezett, Hogan egy erőteljes Instagram-üzenetet írt bálványaink kapcsán, amelyek korábban igazi vírusként fertőzték meg az életünket.

"Három rövid hónap alatt - az Egyiptomot ért csapásokhoz hasonlóan - Isten mindent elvett tőlünk, amelyet Helyette imádunk!" - írta áprilisban megosztott üzenetében, amelyben egy olyan képet is posztolt, ahol a falnak támaszkodva imádkozik.
A nyugdíjas profi pakrátor ezután felsorolta az összes hamis istenséget, amelyek előtt az emberiség meghajolt, behódolt, az egyetlen igaz Úr, a Királyok Királya, Jézus Krisztus helyett.
"Isten azt mondta: Sportolókat akarsz imádni, bezárom a stadionokat!
A zenészeket szeretnéd imádni, bezárom a zenei központokat!
Színészeket akarsz imádni, bezárom a színházakat!
A pénzt akarod imádni, leállítom a gazdaságot és összeomlanak a tőzsdék!
Nem akarsz templomba járni és engem imádni, akkor olyan körülményeket teremtek,
hogy ne kelljen templomba menned."
Hulk úgy véli, hogy Isten a COVID-19-et használja arra, hogy elvegye tőlünk mindazt, amit Helyette imádunk. 
Hogan utalt a II. Krónikák 7:13-14. versekre, amelyek kapcsán rámutatott, hogy Isten mindig megtartja ígéretét, mindenkor gondoskodik azokról, akik megbánják bűneiket és hozzá fordulnak:
"Ha majd bezárom az eget, és nem lesz eső, vagy parancsolok a sáskáknak, hogy tarolják le a földet, vagy ha dögvészt bocsátok népemre, de megalázza magát népem, amelyet rólam neveztek el, ha imádkoznak, keresnek engem és megtérnek gonosz utaikról, én is meghallgatom a mennyből, megbocsátom vétküket, és meggyógyítom országukat." (II. Krónikák 7:13-14)
Hogan hangsúlyozta, hogy ezt az időt arra kellene felhasználnunk, hogy kettesben maradjunk Istennel és koncentráljunk a Megváltónkkal való kapcsolatunkra.
"Talán ki kellene használnunk, hogy el tudunk vonulni a világ figyelmétől és megadatik nekünk az elszigeteltség ideje. Személyes újjászületésünket kell rendeznünk. Arra kellene végre összpontosítsunk ezen a világon, ami ténylegesen számít: Jézusra."
Forrás: faithit.com
(nicelife.hu)