Budapesten is megjelentek a Coca-Cola homoszexualitást népszerűsítő plakátjai

Kategória: Cikkek, írások Megjelent: 2019. augusztus 05. hétfő

Mi, a petíció aláírói segítségüket kérjük a plakátok mielőbbi eltávolításában, illetve annak megelőzésében, hogy az ilyen hirdetések itthon is elterjedjenek:

„Magyarország védi a házasság intézményét mint férfi és nő között, önkéntes elhatározás alapján létrejött életközösséget, valamint a családot mint a nemzet fennmaradásának alapját”, olvassuk az Alaptörvényben. A plakátokon hirdetett homoszexuális tartalom veszélyezteti a közerkölcsöt – lévén a homoszexuális kapcsolatok ellenkeznek a természetes erkölcsi törvénnyel –, illetve a családot mint a nemzet fennmaradásának alapját.
Sok szülő aggódik, hogy gyermeke Budapesten közlekedve akarva-akaratlan találkozhat ezekkel a plakátokkal, melyek összezavarhatják őt. A gyermekeket az emberi kapcsolatokról elsősorban a szülőknek joga és feladata megtanítani. Ahogy a dohányboltokba nem mehet be egy 18 év alatti fiatal vagy gyermek, a televízióban is felhívják a figyelmet, ha a tartalom gyermekek számára nem ajánlott. Így a szülőknek lehetőségük van kikapcsolni az adást. A városban sétálva viszont lehetetlen lesz megóvniuk gyermekeiket a szembejövő homoszexualitást népszerűsítő tartalomtól.
Fölszólítjuk a petíció címzettjeit, illetve minden más itt nem megnevezett, de az ügyben illetékes döntéshozót, hogy a homoszexuális lobbi által gerjesztett jelenséget tartsák korlátok között, hogy ne veszélyeztesse a közerkölcsöket, s főként ne alakítson ki a fiatal nemzedékekben téves fogalmakat a nemiségről és a házasságról. E téves fogalmak védtelenné tennék őket, és tovább fokoznák a jelenség terjedését.
Kérjük beavatkozásukat és fellépésüket a Coca-Cola plakátjai ügyében, továbbá annak elérésében, hogy a szülőknek a jövőben ne kelljen aggódniuk az ilyen és ehhez hasonló tartalmak miatt, ha gyermekeikkel Budapesten vagy bármely más magyar településen közlekednek, sétálnak.

A petíció aláírható itt: https://www.citizengo.org/hu 

You have no rights to post comments