Amit a keresztények is ritkán hisznek - sátánista rituálé kivérzett férfival

Kategória: Cikkek, írások Megjelent: 2011. november 11. péntek
Két napig fogva tartott, majd egy bizarr szexuális rituálé közben 300 vágással megsebesített két Milwaukee-ban élő nő egy arizonai férfit, akit az interneten keresztül ismertek meg. A férfit egy rendőrségi bejelentés után szabadították ki, kórházba szállították. Annyit tudott elmondani, hogy amint megérkezett a nők otthonába, azonnal megkötözték, és elkezdték kínozni.
“Több szúrt és vágott sebet szerzett a hátán, az arcán, a karjain, a lábain és a nyakán” – mondta Michael Walisiciwicz nyomozó arról az arizonai férfiról, akit két Milwaukee-ban élő nő tartott fogva két napon keresztül, hogy egy bizarr, sátánista szexuális rituálé közben megkínozzák.

A 18 éves férfi, aki interneten ismerte meg a 22, illetve 20 éves nőt, egy édeshármasra érkezett a városba lakhelyéről, de a dolgok egyáltalán nem úgy alakultak, ahogyan ő azt eltervezte – írja a Smoking Gun. Amint megérkezett a nők otthonába, azonnal megkötözték, majd megkezdődött a kétnapos tortúra, ami alatt a kórházi összesítések alapján mintegy 300 vágást kapott.

A rendőrök még vasárnap este kaptak egy bejelentést egy lehetséges szúrkálásról, ezután mentek ki a nők otthonába, ahol megtalálták az erősen vérző férfit. A szoba, ahol a férfit kikötözték, szinte vérben úszott, a rendőrök egy csomó véres ragasztószalagot is találtak a helyszínen.

sati
Rebecca Chandler és Raven LarrabeeFotó: thesmokinggun.com

 

Amikor a rendőrök kiérkeztek, a nők nem voltak a lakásban, de nem sokkal később egyikük megjelent. “Azt hiszem, engem keresnek” – mondta az ajtóban egyszer csak megjelenő 22 éves Rebecca Chandler a nyomozóknak. Hozzátette, hogy lefeküdt a férfival, és a vágások közös beleegyezésre történtek, de aztán gyorsan elvesztették a kontrollt a dolgok alakulása felett.

Chandler azt is elmondta, hogy szobatársától, a 20 éves, csak Scarlettként emlegetett nőtől származik a vágások döntő többsége, illetve, hogy Scarlett valamiféle sátánista szektában is benne van, és hogy az egész egy sátánista rituálé volt. A rendőrök több bizarr, okkultista könyvet is lefoglaltak a lakásban, olyan nagyszerű címűeket, mint a Vérfarkas kalauza az élethez, valamint a Nekromanta rituálékönyv. Meg még néhány más írást, amelyek a halál angyalaival való kapcsolattartásról szóltak.

Scarlettről később kiderült, hogy Ravan Larrabee-nak hívják, a rendőrség hétfőn őrizetbe is vette. Őt százezer dolláros, Chandlert pedig 150 ezer dolláros óvadék ellenében engednék szabadlábra. Egyelőre nem vádolták meg őket semmivel.

Arról nincsenek információk, hogy a férfi pontosan mire számított, amikor Arizonából Milwaukee-ba ment, de a Smoking Gunon azt írják, hogy az utazás előtti utolsó Facebook-bejegyzése csak annyi volt: Öltések.

(index, velvet)

You have no rights to post comments