Böjte Csaba Mária igenjéről

Kategória: Cikkek, írások Megjelent: 2018. december 09. vasárnap

Mária mer, tud igent mondani Isten felkérésére!! A gazdag ifjút is hívja az Isten, de ő nem mer igent mondani, nem mer Isten kezét fogva elindulni, a szolgáló szeretet útján!! Téged is, engem is megszólít az Isten, lelkiismeretünk állttal hív a Teremtőnk!!

Nem kell nagy dolgokat gondolni, apró cseppekből lesz a tenger!! Máriának sem egyszerre tárta fel Isten az élete minden feladatát, hivatását! A názáreti egyszerű igentől, a mennyek királynője hivatásig hosszú az út!!
Téged is hív az Isten, ha elcsendesedsz, az imádság órájában lelkedben érzed, hogy pont most mit is kell tegyél! Ő nem fog írásban egy életmodelt eléd tárni, de a következő lépést az mindig megmutatja! Talán ma csak azt kéri Teremtőd, hogy ülj le nyugodtan tanulni, önmagadat képezve haladj, vagy végy egy szép virágot annak akit szeretsz, merj elmenni bizalommal hozzá és merj az életre igent mondva családot alapítani, gyermeket vállalni! Mindenkinek más az útja, de Teremtőd fogja a derekadat, és ha bizalommal hagyod akkor vezetni is fogja lépteidet!! Lépésről, lépésre vezet az Isten.
Szeretettel, Csaba t.

You have no rights to post comments