Tanúságtétel okkultizmusból való szabadulásról

Kategória: Tanúságtételek, beszámolók Megjelent: 2017. április 08. szombat

"2000-ben kaptam egy idegösszeomlást a Főiskolától. Hónapokig nem tudtam aludni, és hogy ezen segítsek, egy barátom tanácsára elmentem egy agykontroll-tanfolyamra. Egy évig agykontrolloztam, utána pszichológus tanácsára jógázni kezdtem. Ez hatha-jógának indult, testarttásokkal és zenés meditációval, itt azt hittem, megtaláltam az igazi istent, hatalmas, feltétel nélküli szeretetet éreztem. De a végén tanrtra-jóga lett belőle, ami azt hirdeti, hogy a szexuális energiák felhalmozásához minél több emberrel létesítsünk szexuális kapcsolatot, hogy így elérjük a megfelelő „tudattágulást”.

Én erre (a paráználkodásra) képtelen voltam, de a sok meditációtól olyan „tudattágulást” kaptam, hogy két év után a saját lábamon bementem egy pszichoterápiás intézetbe (Tündérhegy), mert beleőrültem abba, hogy Isten szexet vár tőlem, ami nekem lélek nélkül nem megy. Itt semmi mást nem tudtak velem csinálni, minthogy agyongyógyszereztek, amitől eltűntek az érzelmeim és leállt a gondolkodásom. Olyan lettem, mint egy zombi, csak enni tudtam meg aludni, alig fogtam föl a körülöttem lévő világot.
Mikor kiengedtek, szabadulni próbáltam a gyógyszerektől, de kiderült, hogy addigra hozzászoktam (3 hónapig tartottak ugyanis bent). Úgyhogy mentem tovább az okkultizmus útján, hogy megszabaduljak a gyógyszerektől: reiki-beavatást kaptam, és ekkor azt kezdtem el érezni, hogy kisebb gonosz lelkek fúródnak bele a lelkembe. Elkezdtem ettől még jobban szenvedni. Ezek után elmentem egy okkultista szektához (Fehér Sas páholy), ahol szintén kézrátételes „gyógyítást” kaptam, itt egy óriási démon kezdte el tépni az agyamat. Aztán elmentem a manicheusokhoz segítségért, itt jöttem rá, hogy akit addig Istennek hittem, az nem Isten, nem jóságos, hanem gonosz, és nem tudtam, ki az igaz Isten.
Ebben a pillanatban változott a kép: az a gyönyörű angyal, akit addig láttam, megfordult, és megjelent a sátán, és kijelentette: most már tudod, hogy ki vagyok, és mivel megkötöztelek, nem menekülhetsz, meg foglak ölni és semmit sem tehetsz ellene. Én ezt elhittem, és akkor nekiállt és 6 hónapig kínzott, úgy, mintha ki lettem volna feszítve egy keresztre, és milliméterenként döfött belém egy kést. Továbbá mindig egy lépéssel előttem, járt, és ha segítséget kértem valakitől, mindig megmagyarázta neki, hogy miért ne segítsen. Tudtam, hogy így vesztes vagyok, mert ő erősebb nálam.
Amikor már azon a szinten voltam, hogy majdnem meghaltam, egy ismerősöm tanácsára felkerestem egy katolikus templomot, hogy elköszönjek Istentől, hogy nem tudom, mi rosszat tettem, és hogy bocsásson meg. A plébános fogadott, és rögtön tudta, mi a helyzet, elmondta nekem, mi az a New Age, adott egy áldást és azonnal megszűnt a rosszabbodásom. Akkor jöttem rá, hogy ki az igazi Isten, és hogy Ő sokkal nagyobb, mint a sátán. Ez volt 2005-ben. Attól kezdve elkezdtem járni Szentmisékre – rengeteg kisebb gonosz lélek szakadt le rólam. Aztán testvérek mondtak el velem megtérő imát – egy hatalmas démon húzódott ki belőlem, és hagyott ott. Aztán életgyónást végeztem: a gonosz 1 óráig nem engedett megszólalni, de utána tonnák szakadtak le rólam. Majd egy ördögűző (exorcista) imádkozott értem fél évig, ezalatt 70-szer kaptam meg a gyógyulás-szabadulás kegyelmét, úgy, hogy pár perc alatt „kész lettem volna”, de sajnos volt egy olyan gátlásom, hogy nem mertem emberek előtt manifesztálni, nem mertem sírni. Medugorjében a Szűzanya is akart szabadítani, de ott sem mertem sírni, így a szabadulást-gyógyulást mindig visszautasítottam azzal, hogy visszazártam a szívemet. Ezt a kísértést nem tudtam legyőzni, és -mint egy pszichiáter mondta- ha túl nagy az érzelmi töltet, a psziché legátol – lehet, hogy ettől is volt az egész.
Ekkor újra elkezdtek gyógyszerezni, majd leszázalékoltak, de a gyógyszer mellékhatásától meg annyira szenvedtem, hogy majdnem öngyilkos lettem. Aztán nagyon lassú javulás vette kezdetét. Rátaláltam egy művészet- és csoportterápiás rehabilitációs műhelyre (2009-ben), ahol végül is szinte teljesen meggyógyultam. 5 évig jártam ide minden nap, és naponta mentem Szentmisére és áldoztam, hetente pedig gyóntam.  Végül a szabadulásom teljes lett, mert a lelki sebek gyógyulásával a gonosz kötelei is kihúzódtak belőlem. Továbbá a gyermekkori és az Egyháztól sajnálatosan kapott sebekből is meggyógyultam.
Dicsőség az Úrnak és a Szűzanyának, akik nem engedték, hogy a pokolba szálljak, hanem meggyógyítottak az Ő dicsőségükre!!!
AMEN.

P. Bori