Isten szeretete gyógyít! -Rövid beszámoló a turai gyógyító összejövetelről

Kategória: Tanúságtételek, beszámolók Megjelent: 2016. május 31. kedd

"...Már közben is többen jeleztek változást, amikor Gyula kérdezett, sokan felálltak. Azóta  pedig jönnek a konkrét visszajelzések..."

A gyógyító- dicsőítő alkalom lelkes dicsőítéssel kezdődött, amelyet szentmise követett. A homiliában az atya arról beszélt, lévén a Szentháromság ünnepe, hogy a Szentháromság titkát megfejteni sosem tudjuk. Az egyetlen, amit tehetünk, hogy kinyitjuk előtte a szívünk ajtaját és megpróbáljuk befogadni, hogy szállást vehessen nálunk. Ezt követően a gyógyító szolgálat kezdetén Sipos Gyula arról beszélt, hogy Jézus gyógyító erejének, az Isten gyógyító, szabadító szeretetének a befogadása hozza számunkra a testi-lelki gyógyulást. Nem értelmet, hanem önmagunk átadását kéri tőlünk az Isten.

Igen! Ha  csak egy fél lépést teszünk felé, Ő százat lép felénk. Erre minden ilyen szolgáló alkalom bizonyosság. Én az időmből adok egy kicsit, az Isten pedig ezer kézzel szórja a szeretetét.

A turai alkalmon sem volt ez másképpen. Már közben is többen jeleztek változást, amikor Gyula kérdezett, sokan felálltak. Azóta  pedig jönnek a konkrét visszajelzések. Vérnyomása rendeződött egy testvérünknek, sokizületi gyulladás miatt nagy fájdalmai voltak egyiküknek és most néhány nap után figyelt fel, hogy nincsenek fájdalmai. Lábai gyógyultak több testvérünknek. Igen nehezített járás után újra tudnak segédeszköz nélkül és lépcsőn járni. Többen számoltak be lelki békéről, erő áradásról. Biztos vagyok benne, hogy voltak még testi-leki gyógyulások. Senki nem ment haza üres "kézzel- szívvel". Dicsőség és hála  legyen Istennek az ő irgalmas szeretetéért, a törökbálinti és máshonnan jövő szolgáló testvéreknek pedig hálás köszönet a szolgálatért.

 

Szeretettel: TSA