Rövid beszámoló a bokodi lelki napról

Kategória: Tanúságtételek, beszámolók Megjelent: 2016. március 24. csütörtök

2016. március 19-én Bokod község életében első alkalommal élhettünk meg egy csodálatos lelki napot. Az alkalom szentmisével indult, melyen a zenei szolgálatot a móri testvérek adták, ezzel is még szebbé varázsolva az egyébként is felemelő pillanatokat. A prédikációban Tamás atya - Szent József ünnepe lévén -, elsősorban az engedelmesség fontosságáról beszélt.

A szentmisét követően Sipos Gyula előadása következett a Szentlélek jelenlétéről és munkájáról életünkben. Az előadás komoly tartalma, de egyúttal könnyed stílusa minden résztvevő figyelmét lekötötte. Utólag többen is visszajeleztek, hogy annyira tetszett nekik az előadás, hogy észre sem vették az idő múlását.
A tanítást követően egy Isten segítségével történt gyógyulásról hallhattunk tanúságtételt, majd a közbenjáró imaszolgálat zárta a napot. (Nekem másnap az egyik résztvevő beszámolt a vállának gyógyulásáról, dicsőség érte Istennek!)
Összességében is egy kellemes délutánt tölthettünk együtt, és reméljük, hogy ezzel elkezdődött egy folyamat, mely Isten segítségével községük lelki megújulásához vezet.
H. Eszter