Amikor Isten ereje kiárad

Kategória: Tanúságtételek, beszámolók Megjelent: 2014. augusztus 26. kedd

Augusztus 15-én Vácott egy családfa gyógyító szentmisén vettünk részt. Aznap volt Nagyboldogasszony ünnepe és a Szűzanyának való odaszentelődés is, ezért a program hosszabbra nyúlt a szokásosnál - ráadásul nagyon sokan eljöttek a programra, így először nem a szokásos módon, imapárokban imádkoztunk a mise után a betegekért.

Gyula mondott egy rövid buzdítást, majd kérte az imaszolgálatban részt vevő párokat, hogy álljanak körbe az oltárt hátulról. Bocsa József atya kihelyezte az oltárra az Oltáriszentséget, majd arra hívtuk az embereket, hogy ha bármi problémájuk van, vagy szeretnének valamit kérni az Úrtól, akkor jöjjenek előre az oltárhoz - ha szeretnék, akkor érintsék meg -, és így kérjék Jézust.

Nagyon sokan kijöttek! Elkezdtünk együtt imádkozni, és megtörtént, amit Jézus megígért! "Mert ahol ketten vagy hárman összegyűlnek az én nevemben, ott vagyok köztük, és ha egyetértésben kérnek, bármi legyen az megkapják Atyámtól, aki a mennyben van."

Éreztem, ahogy a Szentlélek ereje kiárad az emberekre és körbe öleli őket. Úgy éreztem, hogy összesűrűsödik körülöttem a levegő, mintha egy új közegbe kerültem volna. Még soha nem tapasztaltam ilyet! Sokan voltak, akikért imádkoztunk, sokakat megérintett Isten gyógyító ereje. (Kaptunk visszajelzéseket is erről.)

Az alkalom végén megszólított valaki a tömegből. Elmondta, hogy az imádság alatt az emberek mögött állt és hatalmas erőt érzett. Ez a visszajelzés megerősített abban, hogy amit éreztem, az valóság volt.

Hálát adok Istennek, hogy ott lehettem és átélhettem a szeretetét és irgalmas jóságát. Megerősített abban, hogy ez a szolgálat mennyire fontos és én boldog vagyok, hogy részt vehetek benne.

D.né, Nani