Beszámoló a Zarándoklat-kilencedről

Kategória: Tanúságtételek, beszámolók Megjelent: 2011. november 09. szerda

2011. márciusában kezdtük, és most, november 5-én ért véget a Zarándoklat-kilenced a rák megállításáért, gyógyulásért és szabadulásért" sorozat. Szervezői a Szeretet Földje Szolgálat, az Isteni Szeretet Közösség és Törökbálint Egyházközség munkatársai, önkéntesei voltak. Csak hálás szívvel és örömmel tudok visszagondolni erre az esemény-sorozatra.

Minden hónapban egy összejövetelt tartottunk, s ebből csak kettőre nem szerveztünk buszt: Makkosmáriára és Törökbálintra, mert ezek tömegközlekedési járművel is könnyen elérhetők voltak. A többi hét helyszínre - Mária-kegyhelyre mentünk minden alkalommal - sikerült mindig megtölteni egy buszt, de volt, hogy kettőt is. Mindez köszönhető volt a szervezők áldozatos munkáján túl azoknak a testvéreinknek, akik szívükre vették a zarándoklatok céljait és rendszeresen eljöttek velünk (voltak, akik mind a kilenc alkalommal!).

Hiszem, hogy Isten sok kegyelmet adott mindannyiunknak: az atyáknak, akik vállalták a szentmisék bemutatását, a zenei szolgálatban és közbenjáró imaszolgálatban részt vevőknek, a zanúságot tevőknek és buzdítóknak, mindazoknak akik eljöttek, azoknak is, akiket a szívünkben vittünk oda, de egész hazánknak, nemzetünknek és egyházunknak. Isten fizesse meg buzgóságukat!

A kilenc alkalomról néhány beszámoló már olvasható volt honlapunkon (www.szeretetfoldje.hu), a legutolsó tanúságtétel pont egy olyan asszonytól, aki végig járta velünk az összes utat (lásd: http://www.szeretetfoldje.hu/index.php/beszamolok-tanusagtetelek/1111-a-szeretet-foeldje-zarandoklat-kilenced-csodalatos-hatasa-eletemre). Az utakról fényképes összefoglalók is készültek, amelyek az egyházközség honlapján (www.tbkat.hu) megtekinthetők.

Szívesen vesszük, ha valaki még szeretné megosztani velünk élményeit, tapasztalatait, örömmel feltesszük a honlapra. Címünk: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Többen felvetették, hogy valamilyen formában folytassuk a sorozatot. Talán egy újabb kilenced most nem fog beleférni - elég fárasztó év van mögöttünk -, de valamilyen formában biztos tovább visszük ezt a lángot is. Ötleteket, javaslatokat ez ügyben is szívesen fogadunk!

Imával és szeretettel: Sipos Gyula